Két héttel súlyos balesete után visszatért a versenypályára Keszthelyi Vivien

Ugyan a zöld jelzésre még várnia kell, de visszatért a versenypályára Keszthelyi Vivien, az Audi TT Cup egyetlen magyar pilótája, aki túl van már két héttel ezelőtti balesetén, így első útja német csapatához, az Audi Sport Racing Academy GT-sorozatban résztvevő társaihoz vezetett.
A 16 éves pilóta csütörtökön, az Audi tehetséggondozó akadémia ADAC GT Mastersben induló istállója meghívásának tett eleget az ausztriai Spielbergben található Red Bull Ringen. Keszthelyi Vivien egyelőre még csak a boxból figyelheti az eseményeket, ugyanakkor így is értékes tapasztalatokat gyűjt a helyi szakemberek irányítása mellett.

– Örülök, hogy újra itt lehetek a pályán, még ha egyelőre biztonsági okokból nem is ülhetek be az autóba. A csapattársakkal találkozni, mint mindig, így most is jó élmény, a tapasztalatszerzés és az adatok elemzése szempontjából pedig fontos jelen lenni minden ilyen és ehhez hasonló eseményen – mondta Keszthelyi Vivien.

Az Audi Sport Racing Academy magyar versenyzője az orvosi vizsgálatokon már sikeresen túlesett, a következő két hétben azonban versenyautóba még nem ülhet, fokozatos erőnléti edzéseket végez majd, amelyekkel az Audi TT Cup harmadik fordulójára készül, melyre június 30. és július 2. között kerül sor a Norisringen - írja a blikk.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések