Szalaival támad a Schalke Madridban

Szalai Ádám a Schake 04 kezdőcsapatában léphet pályára Madridban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján – írja a német Die Welt.

A gelsenkircheni csapat nem sok reménnyel utazhat a spanyol fővárosba, legalábbis ha a két együttes előző mérkőzését vesszük alapul, ahol a Real Madrid egy 6-1-es győzelemmel döntötte el a továbbjutás sorsát.

A második etap így már csak formalitás, ezért Jens Keller, a németek edzője nem akarja megkockáztatni, hogy a Schalke keretének egyik legértékesebb játékosa, Klaas-Jan Huntealaar megsérüljön a madridi fellépésükön.

Így talán egyértelmű lehet, hogy a magyar támadóval az élen próbál majd kozmetikázni az összesített eredményen a vendég gárda. Szalai Ádám már elszokhatott a kezdő tizenegytől, hiszen legutóbb december 21-én volt a pályán az első perctől kezdve, amikor még a holland vetélytársa sérüléssel bajlódott.

A 26 éves honfitársunk utoljára a PAOK hálóját zörgette meg a BL-selejtezőben, de az óta gólképtelen a legrangosabb európai kupasorozatban.