Csatlakozz hozzánk

Breaking News

Berki Krisztiánt műtét után bibliát olvas

Ha egy olimpiai bajnok bibliát olvas, akkor neked ez miért lenne szégyen? Miért lenne szégyen felvállalni azt, hogy hiszel Istenbe? Nagyobb vagányság a templomba járás és a bibliaolvasás, mint amilyen vagányságot eddig az életedben megtapasztalhattál. Mert azok a vagányságok egyszer elmúlnak. Ez viszont örök.


Berki Krisztián kénytelen kihagyni az Európa-bajnokságot a beavatkozás miatt. Múlt héten pedig kiderült, halasztani kell az időponton egy vírusos megbetegedés miatt, de hétfőre kiderült, már túl is van a műtéten London olimpiai bajnoka.

Dr. Halasi Tamás, a magyar tornász válogatott orvosa elmondta, minden rendben zajlott, a beavatkozás jól sikerült. Az operációra hétfő reggel a Sportkórházban került sor. Az operációra a világbajnok mestere, Kovács István vitte be hétfőn reggel a bajnokot.

A kapitány elmondta, Berki már ébredezett, de még kissé kábult volt az altatástól, azt mondta mesterének, hogy nincs fájdalma.

"Örülök, hogy túl van Krisztián a műtéten. Úgy tervezzük, hogy a gyógytornászok minél előbb kezelésbe veszik, szinte minden napja-perce be van osztva, hogy ki, hogyan fogja segíteni a rehabilitációban. Nagyon bízom benne, hogy minden a tervek szerint alakul, és májusban már be tud kapcsolódni a válogatott munkájába, és akkor el tudjuk kezdeni a speciális felkészülést az őszi világbajnokságra" - mondta Kovács István szövetségi kapitány.

A sportoló párja a Facebookon tett közzé egy fotót Berkiről, az alábbi szöveggel. Meglátogattam a Szerelmem! Túl van a mûtéten és sikeresnek bizonyult! Köszönjük a sok jó kívánságot és hogy ennyien aggódtatok Krisztiánért! Innen is üzeni: "Minden a legnagyobb rendben! Így most már belefér 2020 Tokyo is :)" 

MOZDULJ RÁ

2 megjegyzés

Tara írta...

A helyesírási hibákat javítsd ki légyszi. Így nagyon igénytelen az egész.

Tara írta...

A stílushibákat is, a szóismétléseket is. Berki Krisztiánt szeretjük, jobbat érdemel.