Berki Krisztiánt műtét után bibliát olvas

Ha egy olimpiai bajnok bibliát olvas, akkor neked ez miért lenne szégyen? Miért lenne szégyen felvállalni azt, hogy hiszel Istenbe? Nagyobb vagányság a templomba járás és a bibliaolvasás, mint amilyen vagányságot eddig az életedben megtapasztalhattál. Mert azok a vagányságok egyszer elmúlnak. Ez viszont örök.


Berki Krisztián kénytelen kihagyni az Európa-bajnokságot a beavatkozás miatt. Múlt héten pedig kiderült, halasztani kell az időponton egy vírusos megbetegedés miatt, de hétfőre kiderült, már túl is van a műtéten London olimpiai bajnoka.

Dr. Halasi Tamás, a magyar tornász válogatott orvosa elmondta, minden rendben zajlott, a beavatkozás jól sikerült. Az operációra hétfő reggel a Sportkórházban került sor. Az operációra a világbajnok mestere, Kovács István vitte be hétfőn reggel a bajnokot.

A kapitány elmondta, Berki már ébredezett, de még kissé kábult volt az altatástól, azt mondta mesterének, hogy nincs fájdalma.

"Örülök, hogy túl van Krisztián a műtéten. Úgy tervezzük, hogy a gyógytornászok minél előbb kezelésbe veszik, szinte minden napja-perce be van osztva, hogy ki, hogyan fogja segíteni a rehabilitációban. Nagyon bízom benne, hogy minden a tervek szerint alakul, és májusban már be tud kapcsolódni a válogatott munkájába, és akkor el tudjuk kezdeni a speciális felkészülést az őszi világbajnokságra" - mondta Kovács István szövetségi kapitány.

A sportoló párja a Facebookon tett közzé egy fotót Berkiről, az alábbi szöveggel. Meglátogattam a Szerelmem! Túl van a mûtéten és sikeresnek bizonyult! Köszönjük a sok jó kívánságot és hogy ennyien aggódtatok Krisztiánért! Innen is üzeni: "Minden a legnagyobb rendben! Így most már belefér 2020 Tokyo is :)" 

MOZDULJ RÁ

Megjegyzés küldése

2 Megjegyzések

Tara üzenete…
A helyesírási hibákat javítsd ki légyszi. Így nagyon igénytelen az egész.
Tara üzenete…
A stílushibákat is, a szóismétléseket is. Berki Krisztiánt szeretjük, jobbat érdemel.