Lionel Messi 250 millióért Londonba költözhet

Argentin és angol sajtóértesülések szerint az Adidas finanszírozásával az argentin zseni a Chelsea-be igazol a nyáron. Ez eddig elképzelhetetlen lett volna, most már reálisnak látszik. Nagyjából egy hét alatt térülne meg a 250 milliós üzlet.

Egyre élesebbek és hihetőbbek azok a pletykát, miszerint Lionel Messi elhagyja nyáron a Barcelonát. A Direct TV argentin csatorna nagy nézettségű programjában, a Fútbol Totalban ezúttal Fabián Godoy újságíró röppentett világgá konkrétumként: ő bizony úgy tudja, az argentin szerény 250 millióért cserébe nyártól a Chelsea-é lesz!

Az újságíró szerint Messi a spanyol adóhivatalra rágott be, amely folyamatosan zaklatta - már, ha az adófizetési kötelezettség elmulasztása miatti eljárást zaklatásnak lehet venni... - és az még inkább zavarta, hogy a Barcelona nem tudta megvédeni a hercehurcától, no meg, ha véletlenül nem rúgott gólt, úgy a spanyol sajtó már kikezdte. 

Tesszük hozzá, a The Sun és az egész brit bulvársajtó pont úgy működik, mint a spanyol média, így e téren semmi jóra nem számíthat... Messi úgy általában nem boldog. Igaz, amikor Cristiano Ronaldo felverte a fizetését 17 millió euróra, akkor ő is ezt hangoztatta...

Minden esetre Godoy állítja, Messi már angolt tanul, iskolát keres Londonban fiának, Thiagónak. A kapcsolattartó személye külön érdekes. Az informátor szerint a nyáron a Barcelonától a Chelsea-hez igazoló Cesc Fábregas egyengeti a dealt. Tudni kell, mindketten a La Masia akadémiára jártak, kapcsolatuk onnan ered és eléggé szoros.

A Chelsea a nyári átigazolási szezonban jól sáfárkodott, így ritka módon nyereséggel zárta az adás-vételt. José Mourinho nyilván tárt karokkal fogadná a zsenit és az adidas, a Chelsea és Messi hivatalos mezszponzora is beszállna a finanszírozásba.

Feltételezzük, egy esetleges átigazolás hivatalos bejelentésével egy időben világpiacra dobott kék, Messi feliratos, Chelsea címeres, adidas mez cirka 1-2 hét alatt hozná vissza az átigazolási díjat.

100 eurós felszereléssel számolva csak 2.5 millió darabot kell eladni belőle. Meglehet három nap is elég lesz rá...

Forrás: Sport24, Fotó: Europress

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések