Hamilton helyrerakta Rosberget

A nemzetközi sajtó főként a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton és a Mercedes folytatódó egyeduralmáról írt a vasárnapi Forma-1-es idénynyitó Ausztrál Nagydíj másnapján.


Németország:

Bild: "A Nico Rosberget faképnél hagyó Hamilton mellett még a Terminátor is kicsinek tűnt. A szabadulóművész Sebastian Vettel harmadik helye felér egy győzelemmel. Csak a csapatfőnök bosszankodott."

Stuttgarter Zeitung: "Hamilton ismét világbajnok teljesítményt nyújtott."

Die Welt: "Vettel újra mosolyog. Hamilton és Rosberg elérhetetlen volt Melbourne-ben az új Ferrari-sztár számára, de a nyitány ígéretesebb volt, mint Michael Schumacheré 1996-ban."
    
Olaszország:

La Gazzetta dello Sport: "A Ferrari mérsékelten elégedett lehet, Vettel dobogós helye bizakodásra adhat okot - de többre nem. Vajon tényleg visszatért a Ferrari? A válasz: nem. Annyit állapíthatunk csak meg, hogy a Ferrarinál megtörtént az irányváltás, és megpróbált főszereplőként versenyezni."
    
Corriere dello Sport: "A Ferrari és Vettel a Mercedes ellenfele. A maranellóiak fejjel a hűtőszekrényben és lábbal a sütőben jönnek vissza Melbourne-ből, ahol arról próbáltak meggyőződni, hogy megfelelő hőfokon vannak-e. Nem nagy okosság kijelenteni, hogy hosszú út áll még előttük - ahogy az istálló képviselői egész télen hangoztatták."
    
Franciaország:

Le Parisien: "Hamilton ott folytatta 2015-ben, ahol 2014-ben abbahagyta: magasba emelt karokkal a dobogó tetején."
    
Le Figaro: "A várt erődemonstráció: a Mercedes uralta a szezon előtti teszteket, remekelt az időmérőn és simán nyerte az idénynyitó futamot. Úgy tűnik, ez a szezon is Hamilton és Rosberg párbajára korlátozódik."

Anglia:

Guardian: "Hamilton megmutatta Rosbergnek, hogy ki a főnök. Az Albert Parkban bemutatott sétagaloppal szertefoszlatta német csapattársának reményeit."
    
Telegraph: "Hamilton, az F1 vitathatatlan főnöke gépies precizitással kapcsolta ki ellenfeleit: pole pozíció, leggyorsabb kör, kockás zászló, feladat teljesítve."
    
Sun: "Ugyanott folytatja! Hamilton sikere és Rosberg második helye volt egyedül biztos Ausztráliában. Hamilton 34. futamgyőzelme volt egyben talán a legkönnyebb is."
    
Ausztrália:

Herald Sun: "Mercules. Az F1 erős embere távol tartotta Rosberget, mögöttük összeroppant a mezőny."
    
The Age: "Ha a melbourne-i szezonrajt bokszmérkőzés lett volna, a bíró már az első menetben véget vetett volna neki, olyan fölényben volt Hamilton és Rosberg. Ha pedig junior futballmeccs lett volna, akkor a sokkal gyengébb csapat érzelmeire való tekintettel fújták volna le."
    
India:

Hindustan Times: "Új szezon, régi történet."
    

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések