Hetek óta kómában fekszik Gyurta korábbi edzője

Hetek óta kómában fekszik Széles Sándor mesteredző – tudta meg a Nemzeti Sport. A lap szerint az állapota stabil, de súlyos.
Széles Sándor sokáig alkoholizmussal küzdött, tavaly tavasszal viszont bejelentette, hogy letette a poharat. Az orvosok szerint egészségi állapotának romlásához az alkohol is hozzájárult. Egy darabig gyomorproblémákkal is küzdött, de nyárra sokat javult az állapota, ő maga is bizakodóan tekintett a jövőjére.

A riói olimpiára már nem utazott ki, Gyurta Dániel nem is teljesített jól, legerősebb számában, 200 mellen az elfutamokig sem jutott el címvédőként. London 2012-es olimpiai bajnoka nem sokkal később be is jelentette, hogy edzőt váltott. Az nso szerint Széles ezután próbálta építeni a jövőjét, de kevés sikerrel járt. Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya azt mondta a lapnak: idő kell ahhoz, hogy megtalálják a mesteredző helyét.

Széles ezt követően kezdett újra inni, március elején elesett és kórházba szállították. Ugyan egy darabig kommunikált a személyzettel, hirtelen elájult és azóta nem tért magához.

Forrás Hosszabbítás.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések