Újabb válogatott játékost csábíthat haza a Fradi, de nem csak ők érdeklődnek

A Ferencváros Kleinheisler László után újabb magyar válogatott labdarúgót csábíthat haza. A kiszemelt Priskin Tamás, aki iránt a hírek szerint a Puskás Akadémia is érdeklődik.
A Kisalföld úgy értesült, hogy Thomas Doll csapata minden áron szeretné szerződtetni a Slovan Bratislava 30 éves magyar csatárát, aki egyelőre semmilyen érdeklődésről nem tud.

- Én nem hallottam erről, semmi konkrétumot nem tudok ezzel kapcsolatban mondani. Egy évig köt még szerződés csapatomhoz, s most ennek megfelelően mindent a Slovan sikeréért kell megtennem - árulta el Priskin Tamás.

Azonban a lap megkérdezte tőle, hogy mit szólna, ha a Fradi konkrét vételi ajánlattal állna elő.

- A Ferencváros Magyarország legnépszerűbb csapata, nyilván ha arról lenne szó, megtiszteltetés lenne, szívesen is szerepelnék a zöld-fehéreknél. De ahogy említettem, nincs tudomásom konkrétumról - mondta a 60-szoros válogatott támadó.

Viszont nem csak a Fradi lehet az egyetlen érdeklődő. A csakfoci.hu információi szerint a másodosztályból szinte biztosan feljutó Puskás Akadémia is szívesen látná soraiban Priskint. Pintér Attila csapata már télen is komolyan erősített, és ha jövőre az NB I-ben fognak szerepelni, minden bizonnyal további igazolásokra lesz szükség.

Forrás: Blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések