Csatlakozz hozzánk

Breaking News

Herczeg András felszabadult játékot vár a Haladás ellen

A pocsék szezonkezdés után (DVSC-Mezőkövesd 1-2) a Haladás otthonában javíthat a Loki. Herczeg András, a csapat vezetőedzője a dvsc.hu-nak latolgatta az esélyeket.
A Haladás egy nagyon fegyelmezett csapat, amely többféle játékrendszerben szokott játszani – kezdte Herczeg András. – Jól megszervezik a védelmüket, és a középpályájukat is megfelelően biztosítják, ezekből vezetnek gyors támadásokat. Egy agresszíven futballozó társaság vár ránk, nagyon kemény meccsre számítok ellenük. Föléjük akarunk kerekedni, fel kell vennünk a kesztyűt. A mai labdarúgásban az a játékos, amely a párharcok zömét elveszíti, nem sok jóra számíthat. 

A Mezőkövesd ellen sajnos ez történt velünk, ezt tudomásul kell vennünk. A kilencven perc alatt sprintelni kell, kötelező megharcolni a labdáért. Ez természetesen agresszivitást és egészséges harcosságot igényel. Ebből a szempontból mindenképp javulnunk kell a jövőben. Fontos, hogy a játékosok mentálisan is megfelelő állapotban legyenek. Ezekhez a tényezőkhöz hozzátartozik még a fegyelmezettség, a figyelem és a koncentráció. Ha a támadásainkban egy picit pontosabbak leszünk, és felszabadultan tudunk játszunk, megnyerhetjük a mérkőzést.  

A meccs 20:30-kor kezdődik Szombathelyen, televízió nem közvetíti.

Forrás: dvsc.hu

Nincsenek megjegyzések