Megújult az M4 Sport applikációja a vizes vb-re

A 17. FINA vizes világbajnokság alkalmából új tartalmakkal bővült az M4 Sport csatorna mobilapplikációja: az új menüpontokkal a felhasználók zsebében lesz minden, amit a vizes vb versenyzőiről, menetéről, helyszíneiről tudni érdemes.

Ez a sok információ még az M4 Sport szakkommentátorának, Madaras Norbertnek is hasznos, pedig ha valaki, akkor a Ferencváros átlövő pozícióján játszó kétszeres olim­piai és kétszeres világbajnok vízilabdázó képben van.

„Az egyik leghasznosabb funkció a helyszínek listájánál elérhető útvonaltervezés, ami megmutatja a legrövidebb utat az adott helyszínre, tömegközlekedéssel, gyalog vagy akár autóval is induljunk útnak” – mondta Madaras Norbert, aki a vízilabda-mérkőzések alatt segíti Hajdú B. István munkáját az M4 Sport helyszíni stúdiójából. Az útvonaltervezőn kívül a helyszíneknél megtalálható az időjárás-előrejelzés, valamint a helyszínek adatlapjai is.
„Természetesen a vízilabda-mérkőzések menetrendjeit fogom leggyakrabban böngészni, rendkívül kényelmes, hogy pár kattintással el lehet majd érni a nyolcad- és negyeddöntők párosításait, adatlapjait” – tette hozzá Madaras. Az applikációban mindenki megtalálja az eredmények számára fontos kritériumai alapján rendezett listáit: a folyamatosan frissülő éremtáblázatot országonkénti bontásban is el lehet majd érni, ezen a nyertesek névvel és a sportág megjelölésével szerepelnek.

Az események menetrendje dátum, sportág és helyszín szerinti bontásban tekinthető meg. Az app természetesen tartalmazza a versenyzők adatlapjait, sportágjelölé­seit, megszerzett érmeik és eredményeik listáját is.

A magyar szurkolók számára különösen hasznos az applikáció Magyar csapat nevű oldala, ahol kizárólag magyar sportolókkal és csapatokkal kapcsolatos hírek, informá­ciók érhetőek el, a Sportágak lap pedig a világbajnokság sportágaival kapcsolatos információkat, videókat és a sportágankénti eredményeket jeleníti meg.

„A közvetítésekben én is igyekszem a lehető legtöbb érdekességet eljuttatni a nézőkhöz, de aki még több extra tartalomra vágyik, az az applikáció segítségével betekinthet a színfalak mögé. Az öltözőkbe ugyan nem lehet benézni, de valóban exkluzív tartalmak várják itt a felhasználókat” – mondta a vízilabdázó az app Multimédia menü Exkluzív lapjáról, ahol az M4 Sport kizárólagos helyszíni interjúit, egyedi kép- és videóanyagait lehet elérni. Itt láthatjuk a többi vi­deós tartalmat, illetve a fotógalériá­kat is. Természetesen az M4 Sport adása is követhető az alkalmazásból, ahonnan négy további stream csatorna is elérhető a vizes vb ideje alatt.

Extra tartalmak

A megújult M4 Sport applikáció már elérhető az iOS és Android platformokon és Windows Phone-on is. Az applikációval már rendelkező felhasználóknak frissíteniük kell az M4 Sport appot a készüléküknek megfelelő áruházon keresztül, hogy számukra is elérhetővé váljon a VIZES VB 2017 menüpont. A FINA-világbajnokság közvetítése és extra tartalmak az M4 Sport csatornán és az m4sport.hu oldalon is nyomon követhetők július 14. és 30. között.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések