A PSG napokon belül bejelentheti Jesé érkezését!

A L’Equipe információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain napokon bejelentheti Jesé Rodriguez leigazolását. 
A neves francia napilap állítása szerint a Paris Saint-Germain augusztus 8-án, azaz hétfőn 14:00-ás kezdettel fogja bemutatni Jesé Rodriguezt, aki 25 millió euró ellenében fog érkezni a Real Madridtól. A 23 esztendős spanyol támadó nem egyszer bizonyította tehetségét, viszont olyan vetélytársak mellett, mint Gareth Bale vagy Cristiano Ronaldo, nincsen sok esélye a kezdőbe kerülésre, illetve talán már Lucas Vazquez is előnyt élvez vele szemben. Természetesen adódik a kérdés, hogy vajon a PSG színeiben képes lesz-e alapemberré válni, ha valóban ott folytatja karrierjét. No, erre csak azt lehet válaszolni, ez a jövő zenéje….

Jesé Rodriguez a 2011/2012-es szezon folyamán, José Mourinho kezei alatt mutatkozhatott be a Real Madrid felnőtt csapatában, majd a következő kiírás során nem kapott lehetőséget a portugál menedzsertől. Carlo Ancelotti kinevezése után ismételten visszakerült a legjobbak közé, amelyet meg is hálált, hiszen rendkívül jól teljesített, viszont egy komoly sérülés miatt nem keveset kellett kihagynia a 2013/2014-es idényben. Jesének ekkor volt a legnagyobb esélye, hogy akár alapemberré is váljon, a későbbiekben pedig nem igazán láthattunk már erre utaló jeleket. A “királyi gárda” színeiben eddig 94 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek során 18 találatig jutott és 16 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések