Kemény Dénes elárulta, miről beszélgetett Ashton Kutcherékkal a vizes vb-n

A világsztár és családja is kíváncsi a vizes vb-re, az egykori szövetségi kapitánnyal is beszélgettek a Duna Arénában.
A Lokál kérdezte meg Kemény Dénest, miről csevegett Mila Kunisszal és Ashton Kutcherrel, akik gyermekeikkel együtt látogattak ki a műugrásra. Kutcherék az egykori szövetségi elnöknek Budapestről áradoztak.

– Jól éreztük magunkat, bár nem csak én, ők is ritkán járnak műugrást nézni. Biztos vagyok benne, hogy találkozunk majd vízilabdameccsen is, mert Ashton nagyon képben van ezzel kapcsolatban, és szeretné látni a mérkőzést. A kicsi gyerekek is élvezték a látványos műugrást, de azt beszéltük, hogy az esti pólómeccsre inkább gyerekek nélkül jönnek. Mila most elsősorban anyuka volt, figyelt a picikre, inkább Ashtonnal beszélgettünk – mesélte a találkozásról a lapnak.

Kemény szerint a színész rendkívül közvetlen, jó benyomást tett rá családjával és a vízilabdáról is sokat beszélgettek.

– Amikor szó volt arról, hogy eljön, azt mondta, látja, hogy az egész város lázban ég. Egyébként nincsenek sztárallűrjeik, ugyanolyan emberek, mint én vagy bármelyik játékosom. Ügyesen elosztják a feladatokat, mert amíg az egyik dolgozik, a másik vigyáz a picikre, és azt is elárulták, hogy szeptemberig maradnak. Azt mondták, nagyon jól érzik magukat Budapesten, imádják a várost – mesélte Kemény.

Kutcherékba egyébként szinte bárhol bele lehet botlani. Tetszik nekik Budapest, ezért gyakran gyalog veszik nyakukba a fővárost, legtöbbször a Széll Kálmán tér környékén fordulnak meg, nem messze bérelhettek lakást. Szívesen látogatnak el éttermekbe, de kávézás közben is lehet velük találkozni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések