Hegyi Dóra bízik a jó szereplésben a tornán

Megérkeztek Wroclawba az aerobikosok, a szumósok és az uszonyosúszók is – a 10. Világjátékokon induló magyar sportolók a világverseny hivatalos megnyitóján is részt vettek csütörtökön este – számolt be róla a Nemzeti Versenysport Szövetség. 
Katus Tamás elmondta, arra számít, hogy a Világjátékoknak köszönhetően ezek a sportágak nagyobb figyelmet kapnak. „Persze tudom, hogy Magyarországon éppen a vizes-vb zajlik, de ennek ellenére igyekszünk az eredményeinkkel felhívni magunkra a figyelmet” – nyilatkozta a hatszoros világbajnok, kétszeres Világjátékok-győztes Katus Tamás, aki edzőként vesz részt a wroclawi játékokon.

Hegyi Dóra hangsúlyozta, hogy Magyarországot esélyesként emlegetik aerobikban, ami a korábbi két Világjátékokon nem volt jellemző.

„Az edzőtáborok során egy nagyon erős magyar csapat állt össze, bízom benne, hogy mindenkinek jól sikerült a formaidőzítése, és eredményesen zárjuk a lengyelországi Világjátékokat” – bizakodott az Európa Játékok-győztes, világbajnoki ezüstérmes aerobikos.

A wroclawi Világjátékokon tizenhárom sportágban hatvan magyar versenyző vesz részt.

A világbajnoki címvédő és világcsúcstartó uszonyosúszó Senánszky Petra és klubtársa, Kosina Gergő már pénteken harcba száll.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések